Bygherre­rådgivning

Vi hjælper med store byggerier i hele Danmark

Kontakt 44 11 85 50
Kontakt 44 11 85 50

Professionel bygherrerådgivning

OPTICOM Consulting er jeres pålidelige og professionelle samarbejdspartner inden for bygherrerådgivning, når I står overfor et byggeprojekt eller en renovering. Vi hjælper med projekter i hele landet – Kontakt os i dag og hør mere.

Vores bygherrerådgivning omfatter rådgivning og vejledning gennem hele jeres byggeproces. Vi hjælper med alt lige fra den indledende projektplanlægning og budgettering til kvalitetssikring og den endelige afslutning af projektet.

Vi er specialister i professionel rådgivning og har stor erfaring med at vejlede større virksomheder som eksempelvis medicinalvirksomheder i forbindelse med deres byggeprojekter.

Vores erfaring kommer jer til gode

Hos OPTICOM Consulting har vi stor erfaring i rådgivning og hjælper med både private og offentlige projekter. Med vores erfaring og ekspertise i byggerier sikrer vi jer, at vores rådgivning er af højeste kvalitet og at ingen detaljer bliver overset.

Det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde med jer allerede i den indledende dialog og fortsat gennem hele byggeprojektet. Det sikrer, at vores rådgivning nøje tilpasses jeres specifikke behov og ønsker, så I opnår de bedst mulige resultater for jeres byggeprojekt.

Kontakt 44 11 85 50

Skriv til os

Kontakt os allerede i dag – så tager vi en uforpligtende samtale.

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge OPTICOM Consulting ApS.

  • Stor erfaring og ekspertise

    Med 10 års erfaring i pharmabranchen tilbyder vi specialiseret rådgivning til byggeprojekter for medicinalvirksomheder.

  • Landsdækkende rådgivning

    Hos OPTICOM Consulting spiller geografisk placering ingen rolle. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark.

  • Vi lytter til jeres behov

    Vi lægger vægt på et tæt samarbejde og skræddersyede løsninger som er tilpasset jeres behov og ønsker.

Lyder det som noget, vi kan hjælpe med?

Er I interesseret i at høre mere om vores bygherrerådgivning eller om vores virksomhed? I er velkomne til at kontakte os allerede i dag, så tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres tanker og behov.

Ring til os direkte på telefon 44 11 85 50, send en mail på info@opticom.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi svarer hurtigst muligt og glæder os til at hjælpe.

Hør mere 44 11 85 50