Om os

Læs mere om OPTICOM Consulting

Kontakt 44 11 85 50
Kontakt 44 11 85 50

OPTICOM Consulting

OPTICOM Consulting blev grundlagt i 2023, og vi samarbejder tæt med vores kunder og omfavner projekter og produktionsmiljøer indenfor Pharma, biotek, medicinsk udstyr samt konventionelle byggesager.

Som erfarne bygherrerådgivere er vi jeres pålidelige og loyale partner gennem hele projektet. Vi rådgiver lige fra de første idéer til den endelige aflevering og idriftsættelse. Vi sikrer helhedsorienterede, langsigtede og bæredygtige løsninger til både offentlige og private kunder.

Vi er med allerede fra de indledende faser, hvor projekter skabes og værdi tilføres. Vi identificerer og håndterer risici for at sikre bygherrer mod tab og forsinkelser i projektering og udførelse samt aflevering, ibrugtagning og idriftsættelse.

Som bygherrerådgiver fokuserer vi på klar og tydelig kommunikation i alle rådgivningsfaser. En af vores vigtigste opgaver er at være jeres fortrolige rådgiver, der tidligt i processen bidrager med faglighed og overblik.

OPTICOM Consulting besidder både el- og VVS-autorisation, hvilket sikrer jer dybdegående kendskab til relevant lovgivning og evnen til at overholde alle relevante regler og standarder i vores projektgranskninger.

Skriv til os

Kontakt os allerede i dag – så tager vi en uforpligtende samtale.

Hvorfor vælge os?

3 gode grunde til hvorfor du bør vælge OPTICOM Consulting ApS.

  • Stor erfaring og ekspertise

    Med 10 års erfaring i pharmabranchen tilbyder vi specialiseret rådgivning til byggeprojekter for medicinalvirksomheder.

  • Landsdækkende rådgivning

    Hos OPTICOM Consulting spiller geografisk placering ingen rolle. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark.

  • Vi lytter til jeres behov

    Vi lægger vægt på et tæt samarbejde og skræddersyede løsninger som er tilpasset jeres behov og ønsker.